Over mij

Na mijn studie klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam, ben ik met veel plezier gaan werken in de Basis GGZ (BGGZ). In de BGGZ behandel ik volwassenen met uiteenlopende hulpvragen. Bij Pro InSight, een praktijk voor behandeling in de BGGZ, en het Autisme Expertise Centrum, heb ik de post doctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog gevolgd. Binnen het vakgebied heb ik diverse trainingen gehad, waaronder Acceptance en Commitment Therapie (ACT) en mindfulness bij autisme. Daarnaast heb ik de erkende opleiding tot EMDR-therapeut gevolgd.

Sinds 3 jaar woon ik met veel plezier met mijn man en drie kinderen in Haarlem, waar ik in mijn vrije tijd veel wandel en fiets. Daarnaast lees ik graag. Sinds 2023 voer ik, naast mijn werk bij een psychologiepraktijk in Amsterdam, met veel passie deze eigen praktijk. Menselijkheid en een persoonlijke benadering staan daarbij op de voorgrond.  Wie ben jij en wat is jouw verhaal?

Ik ben BIG geregistreerd GZ-psycholoog (BIG nummer: 19929491625). Daarnaast ben ik lid van de landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten (LVVP). Ook ben ik in het bezit van een kwaliteitsstatuut. Indien gewenst, kun je het kwaliteitsstatuut bij mij op de praktijk inzien.